AcasăÅlandGimnaste şi antrenori constănţeni, cantonament în Finlanda. „Exerciţiile au dat rezultate”

Gimnaste şi antrenori constănţeni, cantonament în Finlanda. „Exerciţiile au dat rezultate”

-

Două gimnaste, doi antrenori şi doi lectori din România, printre care şi constănţeanul Nicolae Forminte, antrenor emerit, au participat, timp de zece zile, la cantonamentul organizat la Centrul Olimpic de pregătire de la Kuortane (Finlanda).

Cantonamentul organizat de European Gymnastics, împreună cu Federaţia Finlandeză de Gimnastică, a reprezentat pentru cei prezenţi un prilej excelent de a împărtăşi din experienţa proprie (lectorii) sau de a învăţa lucruri noi (sportivele şi antrenorii).

România a fost reprezentată de gimnastele Miruna Valentina Botez, de la CSS 1 Constanţa, şi Adelina Ionescu, însoţite de antrenorii Cătălin Meran (din Constanţa) şi Dan Potra, precum şi de Liliana Cozma şi Nicolae Forminte, în calitate de lectori.

„A fost foarte bine, în sală am corectat elemente, iar eu am încercat să fiu foarte atentă, ca să înţeleg bine. Pe lângă antrenamente, am făcut multe activităţi distractive. Mi-am făcut prietene din diferite ţări”, a declarat, pentr

mai mult la  /www.cugetliber.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

After Effects Guru: Tracking and Stabilizing Footage

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...