AcasăAalandMaria Ligor, de la ministru în România la ambasador în Finlanda

Maria Ligor, de la ministru în România la ambasador în Finlanda

-

Maria Ligor, fost ministru delegat pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, revine într-un post de ambasador, conform unui decret semnat de preşedintele Klaus Iohannis.

Fost ambasador în Canada şi în Spania

Maria Ligor a fost numită ministru delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni la 7 iulie 2016 și este diplomat de carieră din ianuarie 1996.

În perioada 2013-2016 a ocupat postul de ambasador al României în Canada, anterior deținând funcția de ambasador cu însărcinări speciale, Reprezentant Special pentru promovarea democraţiei. Din noiembrie 2012, este membru al Consiliului Guvernatorilor al Fondului European pentru Democrație (European Endowment for Democracy) şi membru ales al Comitetului Executiv al acestuia. Din iulie 2013 si pana la numirea in guvern a fost acreditată în paralel şi ca Reprezentant Permanent pe lângă Organizaţia Aviaţiei Civile Internaţionale.

mai mult la /www.dcnews.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

After Effects Guru: Tracking and Stabilizing Footage

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...